Den beste dagen på lenge

Jeg har skrevet en del om nedturene, men i går var en gigantisk opptur! Det var tid for barnedåpen til en av mine kusiners yngste. Jeg er ikke så stor fan av kirken – men jeg overlevde. Festen etterpå var derimot helt fantastisk. For meg finnes det ikke lenger ord for å beskrive min fantastiske familie. Jeg har tidligere nevnt her hvor mye støtte og tilbakemeldinger betyr, men det er ikke alltid bare ord som betyr noe. Men det å føle seg elsket – det er så godt. Jeg hadde så mange fine samtaler med flere i familien, jeg fikk mange gode klemmer og jeg hadde en helt fantastisk opplevelse av å faktisk bare se familien min hygge seg sammen med hverandre. Vi har faktisk en i familien som er ekstremt god på musikk – i tillegg til mammi som synger med flere (!) band – så det ble også mye musikk da det var et piano i selskapslokalet. Vi begynte med julesanger, men så fikk jeg lurt han til å spille Breathe me av Sia og Prove me wrong av Tyler Joseph (vokalisten i Twenty One Pilots) så jeg var veldig fornøyd helt til jeg ble ropt på om å ta bilder igjen. Jeg fikk noen fine bilder, så alt det over her gjorde også dagen 100% verdt det på tross av angsten og utmattelsen jeg sitter igjen med. Jeg elsker familien min. 

#familie #kjærlighet #barnedåp

3 kommentarer

Lilli

15. oktober 2018 kl. 16.49

Så koselig (:

padmesophie

15. oktober 2018 kl. 16.58

Ja :)

Svar til denne kommentaren

Renate

16. oktober 2018 kl. 02.43

Så utrolig fine bilder fra barnedåpen! Så bra du fikk en opptur etter mye nedturer!
Stå på! :D

padmesophie

16. oktober 2018 kl. 10.49

Tusen, tusen takk! :D

Svar til denne kommentaren

idamarkar

17. oktober 2018 kl. 23.20

Ser ut som det var en koselig dåp c: Alltid greit med sånne begivenheter når man trenger en oppmuntring :)

padmesophie

18. oktober 2018 kl. 19.38

Det var veldig koselig! Ja, absolutt. Trenger noen gode hendelser og folk rundt seg :D

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen