Hadara Spell

Det er en stund siden jeg delte hva jeg har på meg og hva jeg vanligvis går med. De som har fulgt meg en stund og «kjenner» meg vet at jeg tidligere var veldig into Hime Gyaru og kjøpte mye kjoler fra Japan. Nå derimot er det Killstar som er favoritten og jeg prøver hardt å ikke gå amok på nettbutikken deres! Det er selvfølgelig alltid toll på klærne jeg kjøper, ettersom lageret deres er lokalisert i Storbritannia. Åh som jeg ønsker at de kunne åpnet en butikk her! Tviler riktignok på at det ville blitt så populært at de synes det er verdt det, men det er lov å drømme synes jeg. Toppen jeg har på meg finner du her!

#killstar #outfit #dagensantrekk

2 kommentarer

idamarkar

17. oktober 2018 kl. 23.50

Killstar er dritbra, driver å sikler etter noen av veskene deres - men ye, de er dyr og + tollen så blir det for dyrt for meg, jeg kan bare drømme ^^; Veldig kul topp!

padmesophie

18. oktober 2018 kl. 19.39

Killstar er fab! Jeg må ofte spare opp litt, så det er faktisk verdt å prøve ut! Spesielt når man vet de har salg (black friday, kremt kremt) :D

Svar til denne kommentaren

K

18. oktober 2018 kl. 14.02

Jeg vil først og fremst starte med å si at jeg syns du er slående vakker! En annen ting jeg gjerne vil fortelle deg er at jeg elsker måten du skriver på, du får meg til å fortsette å lese helt til slutten, nesten i et håp om at det er mer! Prøvde å få fulgt deg nå via min egen blogg men fikk det ikke til. Er det noen annen måte jeg kan få fulgt deg her på blogg.no?
-K

padmesophie

18. oktober 2018 kl. 19.40

Wow, tusen tusen takk! Hm, du kan søke meg opp tror jeg ellers så kan du kopiere denne https://blogsoft.no/profile/1971860 :')

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen