Lunatick all year round

Noe jeg har snakket om flere (?) ganger på bloggen er Lunaticklabs Cosmetics. Fra første øyenskyggen jeg kjøpte fra butikken deres elsket jeg dem. I sommer bestilte jeg mer – enda en gang. Det ble øyenskyggepaletten Supernatural igjen, ettersom mammi stjal den jeg hadde da fargene passer til absolutt ALT. Jeg valgte også å kjøpe den tomme paletten de har hatt tilgjengelig en stund. De store «rommene» passer til de beholderne som er i de vanlige palettene deres, og de små kan man lage sine egne til! Jeg eksperimenterte litt med Alchemist paletten jeg har fra Kat Von D da den ene fargen knuste etter at jeg hadde mistet den x antall ganger i gulvet. Man kan nemlig reparere (og dermed også lage!) ved hjelp av isopropanol – også kalt antibac/overflatedesinfisering. 

Det ekstra plusset Lunaticklabs har er jo emballasjen. Den er i likhet med Kat Von D (rett fra hennes egen nettbutikk, ikke Sephora) ekstremt kul og for meg veldig tiltalende. Det som derimot er kjipt er at pakkene åpnes i tollen, hver bidige gang. Det er jo så sinnsykt mistenkelig med pakker som er formet som en kiste.. Fuck normalen, ikkesant?

#sminke #skjønnhet #lunaticklabs 

6 kommentarer

Den lille Pandaen c:

9. oktober 2018 kl. 14.42

Stilig!

padmesophie

9. oktober 2018 kl. 17.32

Ikkesant? :3

Svar til denne kommentaren

Bbodil.blogg.no

9. oktober 2018 kl. 14.44

Ha en fin dag :)

padmesophie

9. oktober 2018 kl. 17.32

Tusen takk, du også! :)

Svar til denne kommentaren

Victoria Larsen

9. oktober 2018 kl. 16.37

Jøss, syntes det var litt kult! Kjempe fine farger :D

padmesophie

9. oktober 2018 kl. 17.32

Det synes jeg også :D

Svar til denne kommentaren

mairho

9. oktober 2018 kl. 17.41

Veldig kul emballasje på produktene! Og fargene var kjempefine, og slike farger passer jo så bra til alt :-) Har så mye øyenskygge (og sminke generelt), men er så lite flink til å bruke dem :-( Skulle ønske jeg orket å bruke det oftere!

padmesophie

9. oktober 2018 kl. 18.01

Jeg elsker at den er så annerledes! Jeg har også ganske mye øyenskygge jeg aldri bruker, så der er vi to! Men det har blitt et must for meg å bruke øyenskygge uansett om jeg først skal sminke meg :P

Svar til denne kommentaren

Veronika Nord

10. oktober 2018 kl. 14.29

Så utrolig stilig!

padmesophie

10. oktober 2018 kl. 15.35

Ja :D

Svar til denne kommentaren

LHS

11. oktober 2018 kl. 21.01

Så utrolig kule!! : D

padmesophie

13. oktober 2018 kl. 10.34

ja :'D

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen