03.11.2018

Igjen har jeg hatt en utrolig hektisk uke. Det vil si, hektisk for meg. Det har vært noe hver dag, det har vært mye følelser og en del konfrontasjoner. Sistenevnte har i veldig lang tid nå vært ekstremt utfordrende da jeg er livredd for å si hva jeg egentlig mener til noen, i frykt for at de skal bli sinte på meg. Jeg har blitt veldig sårbar og veldig engstelig – for litt for mye. Men etter denne uken prøver jeg mest av alt å tenke at «det ordner seg», uansett hva som skjer. Uken har jo også vært innholdsrik på en positiv måte: jeg har sminket meg nesten hver dag og jeg har kommet meg ut hver dag. Yay me! Behandleren min påpekte det senest på torsdag, og psykiateren min på tirsdag; jeg har kommet så utrolig langt i forhold til hvor jeg var i sommer. Jeg prøver å si ifra, jeg utfordrer meg selv hver dag, jeg går mer ut, jeg prøver å møte (nye) mennesker og jeg former relasjoner jeg aldri hadde trodd at jeg skulle oppleve. Det er litt spennende, og ikke minst er det fint å oppleve ting, enten det bare er å gå ut eller å møte venner og familie. 


Throwback til sol og sommer, for det er disse øyeblikkene jeg må huske når det er mørkt og kaldt.

#hverdag

1 kommentar

mairho

3. november 2018 kl. 11.05

Så utrolig flott å høre! Jeg har det veldig likt når det kommer til å si hva jeg mener, å si ifra hvis det er noe, og jeg har veldig stor frykt for kritikk, krangling og å bli mislikt. Men øvelse gjør mester, jeg syntes du er kjempeflink som tar tak i det <3 Håper den kommende uka blir like bra!

padmesophie

3. november 2018 kl. 16.50

Det er veldig fælt å hele tiden være redd for at det skal skje.. Men ja, øvelse gjør mester og man har jo ikke annet valg enn å kjøre på! Tusen takk <3

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen