Jeg blir flinkere

Det går litt treigt her, og litt av grunnen er at jeg har overtenkt ekstremt mye i det siste. «Gjorde jeg det riktig nå?», «Hva sa jeg galt?» og «kanskje jeg burde gjort sånn eller slik istedenfor?» er ting som surrer rundt i hodet konstant i tillegg til den generelle angsten for å gjøre ting helt forferdelig feil. Som regel kan jeg jo være redd for å dusje, lage mat, spise eller gå en tur med Saga i frykt for å gjøre det feil og i frykt for hva andre tenker om hvordan jeg gjør disse tingene. Det kan være utrolig slitsomt. Forrige uke var også en uke full av begivenheter og ting å gjøre, så jeg får virkelig prøvd meg selv ut til det fulle! Fy søren, det er slitsomt, men herlighet – jeg er også sinnsykt stolt av meg selv. Jeg har blitt rimelig flink til å sosialisere meg mer og prøver stadig vekk å ta kontakt med mennesker, istedenfor å vente på at de tar kontakt med meg.

Det aller største og det gøyeste som skjedde forrige uke var riktignok lørdag. Da var jeg i Oslo for å møte ei jeg ikke har sett på år og dag (det var faktisk to år siden den 29. oktober, så vet dere det) og i tillegg skaffe meg nye piercinger. Det skulle i utgangspunkter bli kun én, men hell yeah, det ble to da jeg først var der inne. Det ble dobbel nostril for å matche angel bites, og jeg er så fornøyd! 

#hverdag 

1 kommentar

Victoria Larsen

13. november 2018 kl. 19.09

SÅ flott du er!

padmesophie

13. november 2018 kl. 19.15

Tusen takk!

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen