Desember 2.0

Jeg sitter her, med blogg.no foran meg. Jeg prøver å tenke ut hva jeg kan skrive for å fange interesse, men også for å få ut litt av det som surrer oppi hodet mitt og tar unødvendig stor plass. Jeg vil jo ikke skrive noe som ikke er ekte, men noen ganger er det som er ekte ganske repetivt og mindre interessant å høre om, gang på gang. 

Desember er vanligvis en fin måned, og en måned jeg virkelig elsker. Det blir den nok i år også, selv om den er veldig annerledes fra de siste fem årene. De siste fem årene har jeg nemlig vært rimelig lykkelig med en spesiell person ved min side, gjennom tykt og tynt. Nå er han ikke lenger ved min side, som en støtte og som en som elsker meg, uansett hva. Det er vondt når ting forandrer seg. Ikke det at det forandret seg akkurat nå, for det har vært annerledes en god stund. Men helt ut av det blå kjenner man på de følelsene man trodde man aldri ville ha igjen og savnet blir ekstra stort. Savnet etter trygghet. Savnet etter det vanlige, det gode og den personen som ga deg alt i hele verden. Plutselig må du bare bite tennene ekstra hardt sammen og fortsette på egenhånd, helt alene. Dette blir forsåvidt også den første ordentlige julen uten bestevenninnen min også. Julen i fjor var litt blurry og full av sorg, med planer om å ta et siste farvel. Så ja, dette blir litt annerledes og ganske rart for meg. Men jeg er sikker på at jeg på en eller annen måte kommer til å få en fin jul likevel. Jeg er jo så heldig å ha familien min. 

Planene for de neste ukene ligner de fire siste ukene. Det er nesten fullt opp med behandling, legetimer og andre ting som tar en hel del energi. Jeg tar likevel på meg masken min og kommer meg gjennom det, selv om jeg blir fullstendig utslitt. Gårsdagen bestod mest av soving da det var den første dagen i løpet av fire uker hvor jeg faktisk klarte å senke skuldrene til en viss grad. Jeg hadde egentlig en fantastisk plan for neste lørdag, for da skulle jeg på en konsert jeg har gledet meg til i over en måned allerede. Desverre ble den utsatt. Utsatt helt til august neste år, faktisk. Jeg beholder likevel billettene mine og den dagen er allerede hellig. 


Her er fine, lille Eminemin jula 2013. Juletre smakte tydeligvis godt. ♥

 

2 kommentarer

Victoria Larsen

2. desember 2018 kl. 15.03

Jeg håper du får en fin søndag i advent :-) <3

padmesophie

2. desember 2018 kl. 16.07

Tusen takk i lige måde!

Svar til denne kommentaren

mairho

2. desember 2018 kl. 21.08

Jeg håper at du får en fin jul til tross for omstendighetene <3 Stå på videre, det er viktig å slappe litt av mellom slagene :-)

padmesophie

2. desember 2018 kl. 22.25

Tusen takk, fine deg <3

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen