Magic is real

Denne uken har vært helt forferdelig, men også helt fantastisk. Jeg har vært mye (høyt) oppe, og jeg nyter det så lenge jeg kan. Jeg benyttet muligheten til å dra på konsert med mammi på biblioteket i Tønsberg på torsdag og å dra på 10 år med Erlend (Bratland) i går. Magi finnes virkelig, for dette gikk over all forventning. 

Jeg hadde en så fin kveld i går at jeg nesten ikke fikk sove i natt fordi jeg var så gira. Jeg benyttet meg riktignok av alkohol akkurat i går, men med måte går det alltid fint (jeg skal helst ikke drikke alkohol med de medisinene jeg går på, men en gang i blant er det lov å gjøre noen unntak). Jeg snakket med flere utrolig interessante mennesker og storkoste meg i godt selskap både før og etter konserten. Kvelden og disse menneskene var helt ubeskrivelige. 

Det å se Erlend live for første gang på 9-10 år var helt sinnsykt. Han er så flink og han har en helt unik formidlingsevne. Å høre både gamle og nye låter var gøy. Det var riktignok mye følelser, så det ble ett par tårer her og der, men det var så absolutt verdt angsten som oppstod allerede da jeg kom inn i lokalet. Jeg har hørt Erlend én gang før, og det var i 2008 (tror jeg). Det var rett etter han hadde vunnet Norske talenter og de var på turné. Det var så gøy å se mitt store idol på scenen for første gang, og som den 12-åringen jeg var løp jeg til og med etter turnébussen etter konserten. Litt flaut å tenke på den dag i dag, men jeg tenker at det faktisk er noe som enhver 12- eller tenåring kunne funnet på å gjøre, haha. I går derimot var jeg så heldig at jeg faktisk fikk litt tid med han. Han hadde ordnet så jeg fikk sitte litt vekk fra de andre menneskene i lokalet slik at jeg skulle få en best mulig kveld. Denne kvelden var virkelig minnerik og jeg fikk en rørende julegave fra min utrolige mamma. ♥

♥♥♥♥

2 kommentarer

Victoria

15. desember 2018 kl. 14.02

Wow, så fantastisk at du møtte han! Han virker som en utrolig flott person og utrolog dyktig :-) Fortsatt god helg!

padmesophie

15. desember 2018 kl. 14.23

Han er en herlig person! Og ja, veldig veldig dyktig. Var gøy å få møte han :D Fortsatt god helg til deg også!

Svar til denne kommentaren

mairho

29. desember 2018 kl. 14.06

Så utrolig heldig du er som har møtt Erlend, du fortjente virkelig en slik kveld <3 Bildene av dere var superfine!

padmesophie

29. desember 2018 kl. 15.07

Jeg føler meg utrolig heldig også! Tusen takk <3

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen