Procrastinating

På lørdag hadde jeg skrevet et bra blogginnlegg. En rimelig god og positiv hverdagsoppdatering som jeg bare har kunnet drømme om de siste månedene. Men tror dere ikke jeg klarte å glemme det bort? Jeg hadde lagret det som utkast og planlagt klokkeslett for publisering, men neida, jeg måtte jo glemme det. Etter det utsatte jeg resten. Jeg satt meg ned for å skrive, men det kom egentlig ikke noen fornuftige ord ut. Nå derimot, er det på tide å prøve igjen.

Etter den nye blogg.no oppdateringen ser jeg ikke lenger oppdateringer fra de jeg følger. Innleggene jeg tidligere har sett har faktisk forsvunnet – selv fra bloggene som ikke er overført til WordPress. Man merker virkelig endringene, og jeg er fortsatt veldig usikker på om min grunn for å blogge er god nok for dem. Den selvtilliten altså. Den må økes på nyåret tror jeg. Forhåpentligvis er det noen som kanskje følger meg via bloglovin’, eller som følger meg på facebook så de får litt oppdateringer fra meg iaf. Iaf er faktisk min versjon av hvertfall. Tror jeg plukket det opp fra en svensk blogg for mange år siden, og det har blitt en del av vokabularet mitt, haha. Det virker som om flere som snakker med meg har plukket det opp også, og det er for meg ganske morsomt.

Julen har vært relativt fin til nå. Jeg har kost meg med familie selv om det er noe(n) som mangler. Jeg tenkte jeg skulle sende en melding, men jeg glemte det. Heldigvis. Det er nok ikke så altfor bra for meg å tenke på det hele tiden, selv om det faktisk surrer rundt som bakgrunnsstøy uansett hva jeg gjør. Jeg har iaf hatt det litt gøy med storesøster og mammi! Vi hadde også besøk av mimmi på julaften. Det var fint. Fredagen før var vi også på besøk hos en kusine, og jeg storkoste meg egentlig. Det er så deilig med en fin familie. Spesielt når et er babyer inne i bildet! Det å bare sitte å holde på en baby, eller bare å vugge litt stående for at babyen skal slappe av. Det får meg virkelig til å ville ha min egen. En dag, forhåpentligvis ikke altfor mange år til. Men det viktigste er vel noen å få den med!

Slenger med et bilde som var med i det innlegget jeg glemte å publisere. Meg i en ny kjole. Jeg føler meg veldig fin med den!


Loving her was like shaking hands with the devil..

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen