Online igjen

Hei alle sammen og velkommen til min nye fremtid. Ett av mine få nyttårsforsett, ett av mine ønsker. Min julegave fra en veldig god venn og en drøm i oppfyllelse. https://padmesophie.no. Jeg har også tidligere brukt wordpress men endte opp tilbake på blogg.no før jeg bestemte meg for at nå som de har gjort endringer skulle jeg også gjøre en endring. Den er stor og jeg skal prøve å følge den opp så godt jeg kan. Jeg har allerede et par innlegg på lur som jeg kan poste når det føles som verden går imot meg, og jeg kan alltids prøve å være mer ærlig. Prøve å skrive rett fra hjertet.

Det er søndag og jeg har en veldig chill dag. Absolutt ingenting på planen bortsett fra en lengre tur med Saga og forhåpentligvis en eller annen god middag. Jeg har ganske mange sånne dager, men ofte kan det være nok. Humøret mitt er fortsatt som en berg-og-dalbane, på tross av at jeg går på medisiner og på tross for at den generelle angsten er litt redusert. Sistenevnte er vel absolutt noe å rope hurra for likevel.

Til slutt vil jeg bare takke dere for å ha klikket inn på mitt nye nettsted og for at akkurat DU kanskje vil følge meg videre i min nye verden. Velkommen.

Det er riktignok et par ting til som gjenstår å ordne på denne siden, men jeg er bare lykkelig for at det meste nå er klart.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen