Tiden flyr

Helgen min har virkelig vært begivenhetsrik, og egentlig holdt meg ganske opptatt – spesielt med tanke på «recovery»tiden min etter mye sosiale eventer.

Hele helgen var allerede planlagt på torsdag og jeg hadde kun positive tanker rundt den helt frem til fredag kveld. Torsdag var en relativt vond dag som startet med et angstanfall, så planene den dagen ble avlyst. Fredag kveld fikk jeg en slags meltdown – noe som heldigvis ikke skjer så ofte lenger, men noen ganger blir bare hodet mitt for fullt av ting og den siste uken har jeg hatt hele 7 store problemstillinger som har surret rundt i hodet mitt konstant. Jeg har heller ikke vært i behandling på over en måned, bortsett fra én time hos psykiateren min i januar. Den ene timen er liksom ikke nok til å få ut alt og putte tankene i «bokser» inni hodet. Ofte trenger jeg også litt hjelp til å sortere ut viktige og uviktige ting som surrer rundt oppi der, og det skjer jo ikke når jeg har én behandlingstime i måneden.

Lørdag morgen derimot var jeg helt klar til å gjennomføre planene mine. Det ble nemlig en tur til Oslo midt på dagen! Jeg hadde det utrolig koselig, helt til jeg måtte dra en time tidligere på grunn av togkaos og snøværet. Jeg brukte 2 timer og 20 minutter hjem, istedenfor 1 time og 11 minutter. Det var flaks at mammi ringte meg! Underveis i kaoset med hvilke tog som faktisk gikk og hvem som ble kansellert fikk jeg også assistanse av en fantastisk kusine, så hele opplegget ble ikke så forferdelig som det hadde vært uten assistanse. Jeg har jo fortsatt Aspergers syndrom, selv om det temaet har blitt nedprioritert på bloggen det siste året.

Da jeg kom til Tønsberg stod storesøster og samboeren å ventet på meg på togstasjonen og det ble rett hjem og hive seg rundt for å bli klar for fest. Det var en kusines 35-årslag og jeg bestemte meg 100% for en stund siden for å bli med, for å være en del av familien og gjøre en stor innsats for å vise menneskene rundt meg hva de betyr for meg. Det ble en veldig fin kveld med god mat, morsomme påfunn og litt alkohol (det er lov innimellom selv om medisinene mine ikke er så fan).

I går trengte jeg som beskrevet tidligere min berømte «recovery»tid etter sosiale eventer. Tross utmattelsen som meldte seg i det øyeblikket jeg åpnet øynene var lørdagen så absolutt verdt det. ❤

Jeg var så heldig at jeg fikk roser i Oslo på lørdag..

1 kommentar

Anette

4. februar 2019 kl. 20.56

Veeeeeeeldig koselig du feiret dagen med meg❤️

padmesophie

5. februar 2019 kl. 14.44

Det var veldig koselig å være en del av feiringen ❤️

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen