En utrolig perfekt dag

I går var fantastisk. Den var tilnærmet perfekt. Den var iaf helt utrolig. Grunnene til det er flere, men noen ting vil jeg holde privat, uansett hvor åpen jeg er her på bloggen. Noen ting forteller man bare ikke til hele verden. Dagen min startet allerede klokken åtte, og i forhold til hvordan stemningsleiet mitt har vært de siste dagene var dette egentlig litt for tidlig. Men noen ganger har man nesten ikke et valg, spesielt ikke når man skal rekke et tog, haha. Turen min gikk nemlig inn til Oslo for noen timer. Noen timer ble til fem timer, som egentlig ikke var nok. Men da jeg hadde enda et tog å rekke så ble det slik. Heldigvis finnes det flere, fremtidige dager. Som den nordmannen jeg er så må jeg jo nesten nevne været også. Vi forventet jo nok en solfylt, nesten-sommerdag, men neida. Det var regn og rimelig kaldt, iaf i forhold til dagen før. Vi var kledd for vår, så vi endte opp med å fryse, men vi fant et lite sted vi satt oss ned i. Det var så koselig! Den neste turen min gikk hjemover igjen, da vi var invitert på middagsselskap til en veldig, veldig herlig kusine som var «hjemom» en tur, selvom her ikke egentlig er hjemme for henne lenger. Det var så fint å se henne igjen! Det var jo selvfølgelig koselig å se resten av familien også, men de kan jeg liksom se oftere. Som i det forrige middagsselskapet da hun var hjemme hadde de laget en vegetarversjonen av maten de laget, og herlighet så takknemlig jeg er! Jeg forventer jo faktisk ikke det når jeg drar bort, jeg forventer at jeg «må» spise det samme som alle andre, noe jeg faktisk gjør når jeg er bedt bort selv om jeg på generell basis ikke spiser noe kjøtt, og nesten ikke animalske produkter, i det hele tatt. Men ja, som sagt så forventer jeg absolutt ikke at andre skal ta hensyn til min livsstil, så ofte tar jeg med meg et eller annet vegetarisk eller vegansk måltid fra frysa eller kjøleskapet. Når mennesker jeg besøker faktisk tar hensyn til livsstilen min så blir jeg så overrasket, og helt utrolig takknemlig! Dere kan faktisk ikke ane hvor takknemlig, overrasket og glad jeg blir. Jeg har fantastiske mennesker i livet mitt as ♡

An incredibly perfect day

Yesterday was fantastic. It was nearly perfect. At least it was incredible. Of course, it was several reasons, but some things I wanna keep privately, no matter how open I am here on my blog. Some things you just don’t share with the rest of the world. My day started at 8am, and when taking into consideration my last few days, this was actually way to early. But sometimes you don’t really have a choice, at least when you’ve got a train waiting for you. I was actually going to Oslo for a couple of hours. A couple of hours turned to five, but that wasn’t actually enough. At least there are more, future days. As the norwegian person I am, I of course have to mention the weather. We expected another sunny, almost-summer ish weather, but nope. It was raining and cold, at least compared to the day before. We were dressed for spring, so we ended up really, really freezing, but we found this little place we ended up in. It was amazing! My next trip went home again, since we were invited to a dinner party hosted by a really sweet cousin, who finally came home, even though here isn’t really home for her anymore. It was great seeing her again! I mean, of course it was nice to see the rest of the family as well, but I can see them quite often. Just like at the last dinner party, she made a vegetarian version of the food they served, and I’m so thankful! I really don’t expect that, when I’m at other peoples houses – I acturally expect that I «have to» eat the same food as everyone else, which I actually do when I’m eating dinner with other people, even though I don’t ever really eat meat or animal byproducts at all. But yeah, I absolutely don’t expect people to take my lifestyle in consideration, so I often bring some vegetarian or vegan food from the freezer or the fridge. When people I visit actually take my lifestyle in consideration I’m really surprised, but also really thankful! I don’t think you’ll ever understand how thankful I get to be honest. I have amazing people in my life ♡

Så høy puls hadde jeg da jeg ankom oslo, på tross av Sobril // My pulse was this high when I arrived in Oslo, despite having taken Sobril..

1 kommentar

Trine Mia

2. april 2019 kl. 11.23

Ordentlig koselig å ha deg på besøk altså! Og veldig koselig at du likte maten:) glad i deg <3

padmesophie

2. april 2019 kl. 17.49

Det var veldig koselig å være på besøk også! Og maten var virkelig veldig god. Glad i deg også <3

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen