Vårrengjøring?

Innlegget jeg skrev på lørdag trigget tydeligvis litt, på flere hold – og det er helt okei. Det er vel når man er helt ærlig at man finner ut hvilke mennesker man kan stole på og ikke, og hvilke mennesker man vil ha i livet sitt og ikke. Så akkurat nå har jeg det ganske fint med meg selv. Det er delvis på grunn av et ganske så høyt stemningsleie i går, men også at dagen i dag gikk så fint. Dagen jeg gruet meg litt til. Dagen jeg skulle gå nøye gjennom ting i boden. Mine eiendeler. Min fortid – og min fremtid. Det gikk heldigvis utrolig greit, og jeg hadde selskap av verdens beste Tina som hjalp meg med absolutt alt. Jeg har til og med funnet ting jeg ikke egentlig trenger lenger, og som noen andre kanskje kunne trengt, så da går det rett til enten en bruktbutikk eller Fretex (som for øvrig er en bruktbutikk??). Jeg har arvet mye klær opp gjennom årene (fra flotte kusiner), men også kjøpt en del på bruktbutikker, så hvorfor ikke gi noe tilbake? Tina og jeg hadde selskap av den utrolig flotte 2019 spillelisten min som er 110% kaotisk. Alle årstall-listene mine er forsåvidt det, og her er 2018, 2017 og 2016. Jeg har en ekstremt varierende musikksmak selv om Twenty One Pilots, Cir.cuz, Admiral P og OnklP og de fjerne slektningene topper spotify wrapped (var dét det het?). Alle fine sanger jeg hører i løpet av et år havner i sine respektive lister, og det finnes egentlig ganske mange fine sanger. I skrivende stund sitter jeg å hører på Trench (Twenty One Pilots) og snapchatter med fine mennesker, så jeg har det i grunn ganske fint i dag altså!

Spring cleaning?

The entry I posted on saturday appearantly triggered a few people – and that’s completely okay. I guess it’s when you speak the truth you really know who you can trust and who you want to have in your life. So right now, I’m actually felling pretty good. The feeling good thing is partly because of a high moodswing that lasted all yesterday, but also because today went great! I was dreading today. The day I decided to go through everything in the storage unit thorougly. My belongings. My past – and my future. Luckily it went very well and I had amazing company in my best friend Tina, who helped me with literally everything. I even found some things I don’t really need and that someone else might need, so that stuff is going to either a second hand store or Fretex (which kinda actually is a secondhand store, isn’t it?). I’ve gotten a lot of clothes through the years that my cousins have worn before me, and I’ve also bought a lot of used stuff at secondhand stores – so why not give something back, right? Tina and I had very good company in my 2019 playlist on Spotify that’s actually a 110% chaotic. To be fair, all of my yearly playlists are too, and here’s 2018, 2017 and 2016. My taste in music is extremely wide even though Twenty One Pilots, Cir.cuz, Admiral P and OnklP og de fjerne slektningene are the ones that are topping Spotify wrapped (was that the thing you could use at the end of the year?). All pretty songs that I hear throughout a year are put in their respective playlists, and there’s actually quite a lot of them. Right now I’m listening to Trench (Twenty One Pilots) and I’m snapchatting with awesome people, so I’m actually having a really great day!

Litt mindre kaotisk enn forrige fredag // Slightly less chaotic than last friday

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen