Alle gode ting er tre

Selvom det sies at alle gode ting er tre så er det ikke alltid det funker. Jeg tror faktisk at jeg har sluttet å tro på det, for å være helt ærlig – likevel fortsetter jeg å si det, som for å prøve å overbevise meg selv. Funker det? Nope. «Fortsett å svømme» sier Dory i Nemo, og dét er noe jeg virkelig tror på. Anyway, alle gode ting er tre. Jeg håpet på dette i dag, da jeg var innom lagerboden min for tredje gang. Denne gangen var planen kun å se etter spesifikke ting, og mistankene mine var rett. Det er desverre en del ting som er borte, blant annet bamser som betød mye for meg i barndommen. De bamsene jeg aller mest kunne ønske ble funnet er nemlig fire (tror jeg) bamser fra Lanzarote. Jeg tilbrakte en del tid der som liten da Mimmi og Faff (mormor og morfar) leide en leilighet der nede, og noen av mine aller beste minner har kommet til live der. Da jeg var der igjen i 2008/2009 som 13-åring gikk vi til alle de gamle, kjente stedene og denne butikken, hvor disse bamsene er kjøpt, finnes ikke lenger. Dermed er bamsene, tre sauer og en gris, borte for alltid. Det er også et smykke som betyr litt for mye for meg som har blitt borte i flytting. Det er nesten det jeg synes er verst med flytting, det at ting kan bli borte. På grunn av alle følelsene som ble satt i sving da jeg oppdaget alt som var borte har dagen i dag vært så som så. Jeg har for det meste bare sittet i sengen og stirret tomt ut i luften, selvom planene for i dag var så langt fra det å sitte stille som overhode mulig. Noen ganger blir ting litt sånn bleh, og mange av disse gangene må jeg også ta hodet mitt på alvor og dermed tilpasse dagen selvom planene endres (og som dere kanskje vet hater jeg når planer endres). Det handler visstnok om å akseptere seg selv og sine utfordringer, så det at jeg lærer meg å gjøre det er jo egentlig ganske positivt..


All good things come in threes

Even though they say that all good things come in threes it doesen’t seem like it always works. To be honest, I actually think I’ve stopped believing in this – even though I continue saying it, almost as if I’m trying to convince myself. Does it work? Nope. Dory keeps saying «Just keep swimming» in Finding Nemo, and that’s something I really believe in. Anyway, all good things come in threes. I was really hoping for that today, when I went to my storage unit for the third time. The plan today was to look for specific things, and my suspicions were right. Sadly there’s a few things that went missing, and plushies that meant a lot to me in my early childhood are some of it. The plushies that meant the most are four (I think) cute ones from Lanzarote. I spent quite a lot of time there as a little girl when Mimmi and Faff (grandma and grandpa) rented an apartment there, and some of my best memories happened there. When I went back there in 2008/2009 as a 13 year old we went looking for the old, familiar places and among those places was the store they were bought in. The store is gone. Which means that those plushies, three sheep and one pig, are gone forever. Another thing that went missing is a beautiful necklace that meant a lot to me. That’s what I probably hate the most about moving, that things keeps going missing. Because of everything I felt when I realized what kind of things were missing, this day kinda went ugh really fast. I’ve mostly just been sitting in my bed, staring blankly in front of me, even though my plans for today was as far from sitting still as possible. Sometimes things gets kinda bleh, and a lot of those times I have to take what my head says seriously, and therefore adjusting the day even if that means my plans are changing (as you might know, I hate plans changing). Apparently that’s about accepting oneself and ones challenges, so the fact that I’m kinda starting to learn this is pretty much only positive…

Jeg fant hvertfall denne! / At least I found this!
Funny story, jeg var så forelsket og hadde så kjærlighet for Tom at jeg satt i badekaret hjemme og gråt // Funny story, I was so in love and heartbroken over Tom that I was actually sitting in the bathtub home, crying

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen