Endelig fredag

De siste dagene har vært preget av utrolig mye stress, og ofte nærmere panikk, så angstanfall har vært veldig nært x antall ganger om dagen. I går hadde jeg store planer om å både blogge, forberede flere blogginnlegg og oppdatere Twitch, men selvfølgelig hadde vi ikke nett. Det var et eller annet strømbrudd, et eller annet sted, som gjorde at nærmere 100 Canal Digital-kunder ikke hadde internett på 10 timer. Hurra. Jeg kjenner jeg begynner å bli rimelig lei da Canal Digital har problemer ganske ofte. Sånn ca annenhver måned faktisk, og det er så sinnsykt upraktisk når omtrent alt jeg foretar meg har med internett å gjøre.

Det ble desverre ikke noe av streamen forrige søndag da fredag > tirsdag var ganske så dårlige dager, og jeg hadde faktisk dårlig samvittighet for å ikke streame da jeg allerede hadde satt meg opp en timeplan. Jeg tenkte faktisk å oppdatere infoen min på twitch og legge ved litt kort info om at streamen noen ganger kan bli droppet på grunn av helsemessige årsaker, om det kommer lignende dager. Da har jeg iaf sagt ifra, på en måte. For jeg tror folk leser det som står under streamen. Det ble derimot stream på onsdag! Det litt interessante, hvis du leser bloggen og bestemmer deg for å se på streamen, er jo at du får se en helt annen side ved meg. Jeg er veldig sjenert, og det skinner gjennom om Discord blir stille litt. Jeg er heller ikke så god på å starte samtaler, så da de som så på begynte å snakke i chatten ble jeg utrolig lettet. Jeg hadde riktignok ekstrem angst på onsdag, slik at sjenertheten ble enda «verre» , og på et tidspunkt var jeg nær ved å bare avslutte streamen uten å si hade – men jeg fullførte, og dét er et stort plusspoeng! (Fokuserer enda ganske mye på dette i behandling da jeg er ekstremt dårlig på å egentlig se de selv, og å belønne meg selv for det…).

Denne uken har med andre ord vært opp og ned, om hverandre, mye følelser og mye angst, men nå er det helg og jeg skal slappe max av før streaming på søndag! Satser på at det går bedre og bedre for hver gang med tanke på sjenertheten min, og at folk fortsetter å snakke i chat sånn at jeg kan ha samtaler med de som ser på også!

Finally friday

The last few days have been extremely stressful, and almost a bit panicky, so I’ve been close to anxiety attacks a lot. I had big plans yesterday regarding this blog and editing my twitch profile, but unfortunately I didn’t have internet. There was some kind of power outage somewhere so almost 100 Canal Digital customers didn’t have internet for 10 hours. Hurray. I’m getting pretty tired of their problems, because it’s actually quite often. About every other month, and that’s extremely annoying because basically everything I do requires internet.

Sadly my stream didn’t happen on Sunday because Friday > Tuesday were pretty bad days, and I actually felt really bad for not streaming since I already shared my schedule. I was thinking of updating some of the info on twitch and mention that the stream might not happen sometimes because health reasons, because there will be more of those days. At least that way I’ve told people, kind of. Because I think that some people actually read about the streamers. However, I did stream on Wednesday! What might be interesting though, if you read the blog and watch the stream, is that you’ll see a whole different side of me. I’m very shy, and that really shines through on Discord if it gets a bit quiet. I’m not really good at starting conversations either, so it helped a lot when people who were watching started to talk in the chat. I was extremely anxious on Wednesday, so the shyness was even worse, and at one point I almost just ended the stream without saying goodbye – but I made it through, and that in itself is a big plus! (We focus on those plus points in therapy since I’m very bad at even seeing them, and even worse on actually rewarding myself…).

In other words, this week has been up and down, back and forth, a lot of feelings and a lot of anxiety, but it’s finally weekend and I’m gonna chill max until the stream on Sunday! I’m hoping it’ll get better and better and that people will keep talking in the chat, so that I’ll actually be able to have a conversation with the people who are watching as well!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen