Den streamingen as..

Nå er det søndag, og for første gang siden 20. juni er jeg klar for streamen min igjen. Sånn ca iaf. Jeg har liksom alltid vært nervøs for streamen, men nå har jeg den samme følelsen som for aller første gang. Jeg grugleder meg og jeg sitter med en enorm frykt av å ikke være bra nok, at jeg skal si eller gjøre noe feil, at de som ser på skal le av meg – og ikke minst: hva hvis de som ser på hater meg? Det er disse bekymringene jeg går med generelt når det kommer til mennesker. Hver dag, hele tiden. Det er godt jeg ikke er så mye sosial, haha! Teknisk sett er jeg jo sosial da, via instagram, facebook, discord og snapchat. Jeg har så mange fine mennesker som liker meg, som støtter meg og som heier på meg for at jeg skal få til ting og de håper at jeg har det bra. Mennesker som er glad i meg, og som sier det. Mennesker som gjerne ville vært fysisk sammen med meg, og at de synes det er så vondt at de er så langt unna. Hverken Sverige, Nederland, England, Serbia eller Tyskland er utrolig langt unna da. Bortsett fra Sverige så er det jo bare en kort flytur til disse stedene. Hvor fint hadde det ikke vært å fått besøkt alle sammen? Henge med dem, spille med dem (man må jo såklart ha med laptop ut på tur), chille med dem og ha det gøy. Å få en god klem når man trenger det som mest. Akkurat nå så får det bare bli med online kontakt. Akkurat nå så er det dét som er mulig. Så for akkurat nå er det bra nok at de er her, snakker med meg, støtter meg og blir med på streamen min – fordi de er glad i meg.

Sånn ellers så går dagene litt i surr for meg. På fredag trodde jeg det var lørdag, og i går trodde jeg det var søndag. Jeg er litt sliten og litt deppa, men jeg hadde en fantastisk kveld hos storesøster og samboeren på fredag så det var jo verdt det at jeg ble litt sliten også!

Samtidig med at jeg oppdaterer instagram, blogg (jeg skal prøve alt jeg kan å være flink, selvom det bare er en kort oppdatering om de seneste dagene på tross av at jeg ikke har gjort noe ekstremt kult) og stream så har jeg et par nye prosjekter. Det første er å ordne opp rommet mitt igjen. Jeg MÅ starte med å male veggene selvom det skal være samme farge som det er nå. Den trenger bare ett nytt strøk for å freshes opp litt før jeg skal henge opp en hylle slik at de søte bamsene mine har ett sted å sitte på ordentlig. Jeg skal også henge opp et tapestry fra Killstar, noen speil (jeg gleder meg til å vise det frem når jeg endelig får gjort det!!) og male kjøleskapet mitt. Altså, hvor kult hadde det ikke vært at jeg har et svart kjøleskap på rommet mitt da? I tillegg til dette har jeg spontant bestemt meg for å lære tysk, så nå sitter jeg litt med Duolingo hver dag. Altså, Tysk og Norsk er ganske likt på mange områder, men herlighet så vanskelig det kan være også. Og hva er greia med stor bokstav først i et ord midt i en setning? Hjelp.

Husk å sjekke ut streamen min 18:30! Immortalsiren på Twitch. 💜

Streaming..

It’s sunday and for the first time since June 20th it’s time for streaming. I’m ready. Ish. I’ve always been kind of nervous before I go live, but now it feels like the first time. I’m looking forward to it, but I’m also dreading it, mostly because I’m scared of not being good enough, scared that I’ll say the wrong thing or do something weird, that the people who are watching will laugh at me – but also (especially), what if they hate me? That’s the kind of stuff I worry about daily when it comes to being with other people. Every day, all the time. Good thing I’m not that social, haha! On the other hand, technically speaking, I’m very social. Via Instagram, Facebook, Discord and Snapchat. I’ve got a lot of really good people around me who likes me, who supports me and cheering me on when it comes to doing things and they always hope that I’m okay. People who love me, and they actually say those words aloud. People who would love to be with me physically, who hates that we’re so far apart. Neither Sweden, the Netherlands, UK, Serbia or Germany are especially far away. Except from Sweden (obviously, because I can drive there) they’re only a short airplane ride away. How amazing would it be to visit all of them? Hang out, play games together (the laptop of course has to join me when I travel), chill and have fun. To get a hug when you need it the most. Right now it isn’t possible with anything other than online conversations. Right now, that’s the only thing that’s doable. So for right now, the fact that they’re here for me, talking with me, supporting me and joining me on my stream because they love me, have to be enough.

Other than that I’m kinda absentminded. On Friday I thought it was Saturday, and yesterday I thought it was Sunday. I’m kinda exhausted and a bit depressed, but I had an amazing night at my sister’s on Friday, so it’s kinda worth the exhaustion.

In addition to updating Instagram, the blog (I’m gonna try my best to be good at that, even though it might be a short update on the last few days despite the fact that I haven’t done anything extremely cool) and the stream I’ve started a few new projects. The first thing is fixing up my room. I have to start with painting the walls, even though it’s gonna be the same color. It just needs some freshen up before I’m putting up a shelf so my extremely cute plushies have a place to sit. I’m also gonna hang up a tapestry from Killstar, som mirrors (I can’t wait to show you guys when it’s finally done!) and paint my fridge. I mean, how could would it be if I had a black fridge in my bedroom? Second thing is that I’ve spontaneously decided to learn German, so right now I’m using Duolingo every day. Despite the fact that German and Norwegian are similar in some ways, it’s also extremely hard. And what’s the deal with a capital (?) letter in a word in the middle of a sentence? Help.

Remember to check out my stream 18:30! Immortalsiren on Twitch. 💜

Litt utenfor komfortsonen å ha håret rett ned, but oh well.. // A little bit out of my comfort zone having my hair like this but oh well..

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen