Du er min engel

16. august 2019 – endelig. Dagen jeg har ventet på siden slutten av november 2018. Admiral P & The Global Citizen Band på Union Scene i Drammen. Jeg er så heldig og skal ha med meg Kim, og jeg blir hentet nå snart. Dørene åpnet riktignok klokken 18:00, men da var det klart for grilling før oppvarmingen fra Fred E. Angsten min er jo veldig tilstede, til og med i vanlige hverdagssammenhenger, så dette blir en spennende kveld. Kim og jeg velger som sagt å ikke være der tidlig, så vi er nok der rundt åtte ettersom Admiral ikke går på scenen før ni ish. Jeg er uansett sikker på at det kommer til å bli en fin kveld, til tross for angst, for denne kvelden har jeg gledet meg til i 9 måneder – nesten like lenge som jeg gledet meg til Twenty One Pilots i februar. Så dette MÅ bare gå bra.

You’re my angel

The title doesn’t really fit very well in English, but it’s the direct translation of a phrase in the song «Engel» by Admiral P.

August 16th 2019 – finally. The day I’ve been waiting for since the end of November 2018. Admiral P & The Global Citizen Band at Union Scene in Drammen. I’m very lucky to have Kim with me, and he’s picking me up soon. The entrance opens at 6pm, but they’re starting with a barbecue in the backyard before Fred E. is on the stage. My anxiety is very much present, even in normal day-to-day situations, so this is gonna be an interesting night. Kim and I are obviously not gonna be there at six, and we’re kinda aiming towards being there at 8pm, because Admiral isn’t gonna show up on the stage before nine ish. I’m certain that this is gonna be a good night despite the anxiety, because I’ve been waiting for this moment for 9 months – almost as long as I was waiting and looking forward to the Twenty One Pilots concert in february. So this just HAS to go well.

Et stykk stressa jente // One stressed out girl

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen