Hva skjer’a verden?

Samarbeidslenke

Da var det på tide å titte innom selvom jeg er 110% (jeg vet at det ikke finnes noe over 100% men noen ganger må det være lov å overdrive litt, ikkesant?..) utslitt. Hvem hadde trodd det? Meg? Utslitt? Haha. Neida, men hodet har har virkelig jobbet overtid den siste uken. Om ikke det har vært de siste to ukene da? Helt ærlig så går jeg surr i dagene og ukene når jeg er gjevnt over deprimert, men likevel klarer jeg å skjule det relativt godt. Sånn bortsett fra at jeg aldri kommer meg opp fra sengen da. Uansett, her kommer bildene av skoene jeg kjøpte på Jintyx! Jeg har gleden av å gi mine følgere en rabatt på 40% på hele ordren din ved bruk av koden ‘padme40’ i checkout💜

What’s up world?

I thought it was about time checking in here even though I’m 110% (I know there’s not such a thing as more than 100% but sometimes you have to be allowed to be a little overly dramatic) exhausted. Who would’ve thought? Me? Exhausted? Haha. No, but for real, my head has been working overtime the last week. Or maybe it’s been two weeks now? Honestly though, I really mix up days and weeks when I’m basically depressed all the time, even though I manage to hide it well. I mean, except not being able to get out of bed. But anyway, here are the pictures of the shoes I bought at Jintyx! I have the pleasure of offering you guys 40% off your entire purchase if you use the code ‘padme40’ on checkout💜

Du kan finne Danly her! // You can find Danly here!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen