En heldig jente

Hei alle sammen! Nå er det oktober – yndlingsmåneden min. Jeg er smålig obsessed med Halloween, så det er basically Halloween hele måneden. 1. oktober var jeg på plass hos Nille for å sjekke ut hva slags kult stuff de hadde til Halloween i år. Jeg kunne virkelig ønske at Halloween var en større thing i Norge enn det det faktisk er, for til nå er jeg egentlig kun klar over Nille som en butikk som selger litt stash. Fun fact: jeg har noen Halloween ting oppe hele året.

Jeg har hatt noen dager nå hvor jeg har tenkt «nå, nå skal jeg blogge!» for videre å anta at jeg har mulighet til å skrive litt senere istedet for akkurat nå, og så blir alt bare et eneste stort kaos. Så nå tror jeg at jeg har lært at hvis jeg får trangen til å skrive så skal jeg gjøre nettopp dét. Jeg har jo i tillegg et par innlegg med bilder jeg kan poste på et tidspunkt, men også de «glemmer» jeg. Det blir litt sånn .. jeg tenker hele tiden at i dag passer det iaf ikke å poste noe slikt, når disse innleggene faktisk kan postes når som helst. *Insert facepalm emoji her*. I går slo det meg at jeg egentlig er en ganske heldig jente, tross alt kaoset jeg ofte sitter med. Jeg har jo en så utrolig fin familie, en fantastisk kjæreste og en veldig søt hund som holder meg med selskap og elsker meg betingelsesløst. I skrivende stund ligger hun krøllet som en ball ved siden av meg og koser seg like mye som meg i det svake lyset alle telysene mine skaper på rommet mitt. Det at jeg er heldig kom som en tanke med en gang kjæresten min skrev at han kom hit i går. Altså, tenk at jeg har noen som responderer med «Jeg kan komme nå» på «Jeg fryser jeg. Du skulle vært her og varmet meg.». Hvor mange jenter er det som kan si det? Eller… hvor lenge har ikke jeg IKKE kunnet si noe slikt? Jeg er iaf evig takknemlig for han. Ikke bare er han god sånn generelt, men han inspirerer meg hver eneste dag.

I dag var jeg så heldig å kunne møte han i byen da jeg måtte dit en liten tur. Han gikk først fra jobb (som er i byen) til meg, før vi tok en tur til byen og hjem igjen. Det er ikke så ofte jeg er der lenger, men jeg har vært flere turer der i det siste, på grunn av han – i selskap med han. Vi henger egentlig ganske mye sammen, og det er så fint. Jeg fikk fullført gavekjøp før morgendagens bursdag (mammi har bursdag, yay!) for både meg, Saga og mimmi (mormor) og jeg endte opp veldig fornøyd. Jeg hadde jo bærehjelp og greier, haha! Nå koser Saga og jeg oss i sånn halvveis mørkt og koselig rom med musikk som ei venninne har sendt meg. Hun er ekspert på å finne musikk som på en måte setter ord på følelsene mine, så hun har fått en helt egen spilleliste. Nå blir det litt World of Warcraft (jaa, jeg har begynt å spille igjen og jeg kommer tilbake til streamen igjen snart) og Pretty Little Liars på den andre skjermen. Hurra for netflix ♥

One lucky girl

Hey everybody! It’s october – my favorite month. I’m slightly obsessed with Halloween, so to me it’s basically Halloween all month. On October 1st I went by Nille to check out what kind of cool stuff they had for Halloween this year. I really wish Halloween was a bigger thing in Norway than it currently is, because right now the only place I know of that have cool Halloween stuff is Nille. Fun fact: I have Halloween stuff up all year.

I’ve had a few of the «now, now I’m gonna blog!» days and just assumed I’ll be able to write a little later instead of right now, and then everything’s just turned to a big chaos a little while later. So I think I’ve learned that if I have the urge to write- sit down and write right now, now. I also have some unpublished posts with pictures, but I keep «forgetting» them. It’s like … for some reason I always think it’s not the right time for them to get published, even though they’re the kind of posts that can be published at legit any time. *Insert facepalm emoji right here*. Yesterday it kinda hit me that I’m actually quite a lucky girl, despite the chaos I’m often experiencing. I have a really nice family, a fantastic boyfriend and a very cute dog who keeps me company and loves me unconditionally. Right now she’s all curled up in a ball right beside me and she’s enjoying the dim lights from all the candles in my room as much as I do. The being-a-lucky-girl thing came to me right after my boyfriend texted me that he’d come by yesterday. I mean, he responded «I can come by now» to «I’m cold. You should’ve been here to warm me». I mean, how many girls can say they have something like that? Or… how long have I NOT been able to say something like that? I’m eternally grateful for him. He’s amazing in general, but he also inspires me every single day.

Today I was lucky enough to get to meet him in the city since I had to go down there for a bit. First he walked from work (which is in the city) to my house before we walked to the mall together – and then back again to my place. I’m not really there a lot anymore, but I’ve been there a few times lately because of him – with him. We hang out quite a lot and I absolutely love it. I finished buying gifts for tomorrow’s birthday (it’s my mom’s birthday, yay!) from both me, Saga and mimmi (my grandma), and I can proudly say I’m happy with what I ended up with. I also had someone to help me carry it all home, haha! Currently Saga and I are enjoying the dim lights in my room and listening to music a friend sent me. She’s an expert in finding music that kinda speaks to me and put my feelings into words, so I made her her very own playlist. Now it’s time for some World of Warcraft (yeeeah, I started playing again and I’ll probably be back at my stream soon) and Pretty Little Liars on the other monitor. Yay Netflix ♥

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen