Siste shoppingrunde

Før jul altså, ikke for alltid. I dag tok Tina og jeg en lenge planlagt tur til byen for å gjøre ferdig julegaver i god tid. Jeg kommer nemlig aldri til å klare det stresset som er ute dagene før julaften, så da er det greit å være sikker på at man blir ferdig tidligere. Vi startet dagen med å gå innom Alien tattoo for å hente gavekortet Tina vant da jeg meldte henne på en konkurranse (yay!) før vi tok oss turen til La Baguette for fantastisk kaffe og vegansk mat. Jeg digger at flere og flere steder kommer med veganske alternativer! Det gjør det virkelig så mye lettere. Det er jo tross alt koselig å ta en tur på en kafé eller restaurant innimellom, om man har muligheten. Jeg fikk altså til å kjøpe inn de siste julegavene, så nå gjennstår bare å pakke de inn i tillegg til at en skal sendes til Bodø og så er jeg 100% klar for julen.

I julekalenderen i dag var det en supersøt neglfil som jeg tror jeg kommer til å ha med meg i vesken slik at jeg får ordnet neglene hvor som helst, når som helst. Neglene mine har en tendens til å flise seg opp og knekke, selv med neglelakk så det er jo bare teit at jeg ikke har hatt en neglfil oppi veska en stund allerede.

Dette var dagens lille oppdatering og jeg har til og med postet både snapchat story og et bilde på instagram. Mission accomplished, og jeg tror vi kan gi meg omtrent 5 plusspoeng i dag. Jippi!

The last round of shopping

Before Christmas, that is. Not forever. Today I went to the mall with Tina as we’ve planned it for a long time, to finish up the gift shopping. I’m never gonna be able to handle the stress everywhere the last few days before Christmas, so it’s nice to finish it in good time. We started the day with going by Alien tattoo to pick up the gift card Tina won after I signed her up for a competition (yay!) before we went over to La Baguette for fantastic coffe and vegan food. I love that more and more places offers vegan alternatives! It makes everything so much easier. I mean, it is nice to go out to a café or a restaurant from time to time if you can. I managed to finish the last few gifts, so now there’s just wrapping and sending one of the packages to Bodø left and then I’m 100% ready for Christmas.

In my calendar today there was a really cute nail file and I think I’ll have it in my purse as it gives me the chance to fix my nails wherever, whenever. My nails have a tendency to break even when using nail polish, so it’s just stupid of me to not have a nail file with me already.

This was today’s little update and I’ve even posted a Snapchat story and a picture on instagram. Mission accomplished! I think we can give me 5 plus points today. Yay!

Helt vegansk. Nam! // All vegan. Yummy!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen