En Killstar jul

Siden det ikke er sånn supermye som skjer i livet mitt akkurat nå, bortsett fra World of Warcraft og nedriving (ja, du hørte riktig!) så er det ikke altfor mye å blogge om, for å være helt ærlig. Jeg har et par innlegg skrevet for noen år siden som det nærmest klør i fingrene av å kunne poste om igjen, så det er definitivt noe å gjøre. Jeg har jo også noen innlegg fra «dinosaurdaten» i september, og selv om det er slutt mellom meg og han som ikke var han med stor H likevel kan jo alltids dele disse også, for jeg tok noen fine bilder og hadde en veldig bra opplevelse. Angående nedriving av et rom – wow, det er slitsomt! Så mye planlegging som skal til også, liksom hæ. Det hadde jeg egentlig aldri trodd. Eller, jeg trodde det vel men likevel så trodde jeg det ikke, hvis dere skjønner? Anyway, jeg delte jo litt angående den boken jeg fikk til jul, så jeg tenkte jeg likeså godt kunne dele noen andre julegaver. Det ble nemlig en slags Killstar-jul for meg. Jeg hadde en finger med i spillet da, selvfølgelig. Jeg gikk rett og slett til julegaveinnkjøp til meg selv på vegne av mammi og mimmi på Black Friday, og yay, jeg ble like fornøyd som jeg trodde jeg kom til å bli. Det er jeg jo som regel med Killstar uansett, og de har til og med likt et bilde av rommet mitt hvor jeg delte hvordan sengeteppet og putetrekkene ser ut (på Instagram). Jeg var virkelig en happy Padmé da altså, siden en av mine største drømmer er å jobbe med dem.

A Killstar Christmas

Since there’s not really a lot going on in my life now except from playing wow and tearing down a room (yes, you read that right!) there’s not really a lot of stuff to write about to be honest. I do have a couple of old blog posts from a few years back that I really, really want to post again though, so that’s definitely a part of my future plan. I also have a few entries about the “Dinosaurdate” I was on in Septemner amd even though it ended between me and him who wasn’t him with a big H I can still share them as I took some really nice pictures and had a great time. About tearing down a room though – wow that’s exhausting! So much planning as well, so I was like what. I would never have thought that it required so much planning. Or I did, but I didn’t, if you know what I mean? Anyway, I shared a bit of my Christmas presents by writing about the book I got so I figured I might as well share more of my Christmas presents. It turned out to be kind of a Killstar Christmas for me. I mean, I did have something to do with it, of course. Because I ended up buying presents to me from my mom and my grandma on Black Friday and yay, I was as happy with the items as I think I would be. I do love the Killstar things on a general basis though, and they even liked a picture I shared on Instagram of my room with how the bedsheets look. I was truly a happy Padmé when I saw that as one of my biggest dreams is to work with them.

Riff Lord Duffle Tour Bag
Vexation Handbag

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen