Noen ganger er jeg redd

Til jul i fjor var jeg så heldig å få boken «Noen ganger er jeg redd» av Jannecke Weeden. Dette er en bok om angst, både hennes egen men også veldig mange andre «vanlige» menneskers historier er skrevet ned. Jeg har begynt å lese i den, og til nå liker jeg veldig godt hva jeg leser. Jeg føler meg liksom ikke så sinnsykt alene lenger, for akkurat den føler jeg på ofte. Jeg tror egentlig at ganske mange, med meg, som synes livet er litt vanskelig innimellom føler seg alene til tider. Man blir jo på en måte oppslukt av det hele og lever litt i sin egen verden, så det å se andre og verden generelt kan være krevende. Men denne boken gjør det litt enklere akkurat nå. Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk den i det hele tatt, men jeg føler meg også veldig heldig da jeg fikk en personlig hilsen inni denne fine boken fra Jannecke selv. Så tusen takk for at du har skrevet denne boken Jannecke, men også takk for at du tok deg tid til å skrive til meg!

Sometimes I’m scared

Last Christmas I was lucky enough to get the book «Noen ganger er jeg redd» (it means “Sometimes I’m scared”) written by Jannecke Weeden. This is a book about anxiety and she’s written down her own story, but other people have also contributed to the book. I’ve already started to read it and up until now I like what I’m reading. I don’t feel so alone anymore, because I actually feel alone quite often. I do think, however, that it’s kind of normal for people who struggles with life from time to time. You do get kind of stuck in your own world and seeing the world like it actually is (and other people) might be difficult. I’m so glad I got this book in itself, but I feel so lucky that I got a personal greeting by the author. So thank you for writing this book, but also because you took the time to write a little greeting for me as well!

The greeting says:

Dear Sophie!
I’ve written this book and except for my short career as «Klatremus»* this is by far the most scary thing I’ve ever done. I really hope that you’ll recognize some of the stories and that they can be of help to you. So many of us are struggling with anxiety at some point in our life. With this book I hope that the feeling of being similar to someone else trumps the feeling of being alone.

I wish you the best!
A big hug from Jannecke

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen