Ut av styr

Jeg skrev egentlig et blogginnlegg i går og jeg var veldig glad og gira for å poste det. Jeg leste det for mammi og hun var litt skeptisk og da jeg så over innlegget igjen var jeg litt enig. Det er nemlig et veldig krasst innlegg om noe som skjedde i går, samtidig som det har skjedd flere ganger før – og det finnes mennesker som vil bli veldig støtt av det, og kanskje reagere på det på en måte som ikke er positiv for meg. Som for eksempel meldinger eller handlinger rettet mot meg. Jeg har vært gjennom det tidligere og det er ikke noe jeg er superglad i, så jeg lar dette innlegget ligge på pcen i påvente av at ting er litt kjøligere i forhold til det og mennesker rundt meg. Det hadde vært veldig interessant å høre andre menneskers meninger om temaet så jeg håper jeg får mulighet til å poste det en dag.

Gårsdagen var interessant da «shit hit the fan» med en jeg trodde var en kompis som jeg har spilt mye WoW med. Sårende ting ble sagt, og jeg innså noe som jeg egentlig har visst lenge; folk oppfører seg på en helt annen måte online. Dette gjelder selvfølgelig ikke alle og jeg kjenner en del mennesker som er helt seg selv både online og offline, men det er mange mennesker som lar helt andre sider av seg selv komme til syne på nett. På en måte er det jo godt, for da får man bekreftet at denne personen ikke er noen jeg kommer til å planlegge å møte om jeg ender med å planlegge en rundtur i Europa for å besøke folk som har blitt gode venner. Jeg har noen av de og de fleste har jeg kjent over en lang periode, og noen vet jeg til og med adressen til da vi har sendt hverandre bursdags- og julegaver. Jeg vet om noen som faktisk har gjort nettopp dette; tatt en rundtur i Europa for å møte folk man har spilt med og de har hatt det veldig koselig. Så det er virkelig en idé altså.

I dag bestemte humøret seg for å ta seg en tur nedover og som så mange ganger tidligere så må jeg bare takle det. In the end så er det bare jeg som kan gjøre en forskjell og siden kjemien i hjernen min ikke er helt som den burde vært så må jeg bare overleve de kjipe bølgene og tenke at det går oppover igjen. Det er det eneste jeg kan gjøre bortsett fra å opprettholde mat- og søvnvaner samt det å prøve å gjøre gode ting for meg selv. Mine svigninger kan ofte bli trigget av ting som skjer, og det her er antageligvis bare noe som måtte skje etter i går, og det er greit. Det går alltid oppover igjen på et tidspunkt, også finnes det mennesker og ting som kanskje får meg til å smile litt likevel. Jeg har en liten beskjed til disse menneskene, og den er; jeg elsker dere.

Shit hit the fan

I actually wrote a blog post yesterday and I was happy and hyped about posting it for you guys. I read it out loud for my mom and she was a little skeptical, and when I thought about it for a little while I understood why. It is a very crass post about something that happened yesterday, but it’s also happened before – and there are people who will be very offended by it, and who might react in a certain way that isn’t positive for me. For example texts and physical actions towards me. I’ve been through it earlier and it’s not exactly my favorite experience, so I’ll let that post rest for a while until things are a bit cooler with the people around me. It would be interesting to hear other people’s opinion on this topic though, so I really hope I get the chance to post it one day.

Yesterday was interesting when «shit hit the fan» with someone I thought was a friend, whom I’ve played WoW with for a while. Hurtful things were said, and I realized something I’ve kind of known for a long time; people act differently online. This doesen’t go for everyone obviously, because I know a few people who are themselves both online and offline, but there are a lot of people who let’s different sides of themselves shine online. In a way it’s good, because I get a confirmation on the fact that I’ll never meet them if I decide to take a round trip around Europe to visit people that have become close friends. I’ve known some of them for quite some time, and I even know the address to some of those people as we’ve sent each other birthday and Christmas gifts. I know a few people who have done just that though; traveled around Europe to meet people they’ve played online games with and they’ve had a great time. So that’s really an idea.

My mood decided to take a trip down today and like so many times before I just have to deal with it. In the end I’m the only person who can do anything about it and since the chemistry in my brain doesn’t work the way it’s supposed to I just have to ride out the waves and keep thinking that it’ll pass. The only thing I can do is to keep my food and sleep schedules along with trying to do nice things for myself. My mood swings can get triggered by things that happens, and this is most likely just a reaction to what happened yesterday and that’s okay. It always get better at some point, and then there’s also some humans and things that can make me smile a little bit after all. I have a message for all of you and that is; I love you guys.

Strekker ut en hånd slik som jeg ba om i et tidligere innlegg.. // Reaching out a hand like I asked people to do in another post..

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen