Fredrik & Louisa x KVD

Jeg vet ikke om jeg har nevnt det i forbindelse med makeup tidligere men jeg har i flere år nærmest vært avhengig av Kat von D’s sminkemerke. I mange år var det kun Sephora som solgte det og flere butikker, blant annet noen i Norge, prøvde hardt å skulle få det inn i butikkene sine men av en eller annen grunn ville de (jeg vet ikke om det var Sephora eller Kat) fortsatt ikke at noen andre enn Sephora skulle selge merket. MEN for et par uker siden så jeg på instagram at Fredrik & Louisa hadde klart det ingen andre har klart: de fikk in KVD i sine butikker! Jeg har aldri handlet på Fredrik & Louisa så jeg var egentlig litt redd for å gå inn der i går, men jeg trosset redselen min og det er jeg veldig glad for. Den siste tiden har jeg nemlig innsett at jeg ikke klarer meg uten KVD (Kat har solgt selskapet så nå heter det KVD beauty istedenfor Kat von D beauty). Concealeren dems og Go Big or Go Home maskaraen er ubeskrivelige. Ingenting kan måle seg mot det. Leppestiftene er også utrolig bra og kommer i veldig mange forskjellige farger og toner og setting sprayen er også helt unik. Det var disse produktene jeg tok med meg hjem i går, i tillegg til at jeg fikk tattoo liner i Trooper svart og noen tips til hvordan jeg kan bruke den annerledes, hurra. Jeg sitter igjen med et utrolig godt inntrykk av de som jobber på Fredrik & Louisa her i Farmandstredet og jeg kommer definitivt til å gå dit igjen, enten for å kjøpe mer KVD eller prøve noe annet (som er dyrevennlig og helst vegansk!).

Fredrik & Louisa x KVD

I don’t know if I’ve mentioned it in a makeup context before but I’ve been almost addicted to Kat von D’s makeup brand for years. For several years now, Sephora has been the only store that sells the products even though several brands have tried their best to be able to sell it as well but for some reason they (I don’t know if it’s Sephora or Kat) didn’t want anyone else than Sephora to offer it. A few weeks ago though, I saw on Instagram that Fredrik & Louisa managed to do what nobody before them has done: they got KVD products in their store! I’ve never shopped from Fredrik & Louisa before so I was actually a little bit scared to go in there but I did it anyway and I’m really happy I did. For a while now I’ve realized that I can’t really do without KVD (Kat sold her company so now they’re called KVD Beauty instead of Kat von D beauty). Their concealer and Go Big or Go Home mascara are one of a kind. Nothing can beat it. Their lipsticks are also incredible and they have so many different shades and colors, and their setting spray is amazing. Those were the products I went home with yesterday but I also got a free tattoo liner in the color Trooper black and some advice to how I can use it differently and better, hooray. I got a really good impression from the people who works at Fredrik & Louisa here at Farmandstredet and I’ll definitely be a returning customer, either to get more KVD or try something new (that’s cruelty free and preferably also vegan!).

Lock it 🎔
Go Big or Go Home maskara & tattoo liner 🎔
Everlasting liquid lipstick 🎔

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen